Televisies

Krijgt u geen beeld meer of is er schade veroorzaakt aan uw televisie? Kom gerust langs met uw televisie!  Ook voor tv-reparaties bent u hier van harte welkom, wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer uw favoriete films en series kunt bekijken zonder enkele problemen! U kunt bij ons ook terecht voor alle accessoires die bij uw apparaat hoort.

Hoe gaat het in zijn werk?
U biedt het apparaat ter reparatie aan bij ons. Indien u het apparaat niet zelf kan brengen,bel ons dan voor het maken van een afspraak. Het apparaat wordt dan tegen betaling bij u thuis afgehaald. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met ons. Wij bekijken het apparaat en er wordt vooraf een prijsopgave gedaan. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave pas dan wordt het apparaat gerepareerd. U krijgt dan 6 maanden garantie op de verrichte reparatie. Eventueel word het apparaat weer bij u thuis gebracht en opnieuw geïnstalleerd. Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, bent u ons € 35,- onderzoekskosten verschuldigd. Het is de bedoeling,dat de onderzoekskosten door u vooraf voldaan worden. Tevens krijgt u dan een ontvangst-bevestiging. Als u akkoord gaat met het reparatie-bedrag, wordt deze verrekend met de onderzoekskosten.

Heeft u meer vragen? Neem dan telefonisch contact op met ons.

Verzekering

Heeft u een inboedelverzekering? Dan kunt u ons factuur opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij. Vraag altijd eerst na bij uw verzekering of de schade wordt vergoed.

Prijs opvragen