• Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
Openingstijden:
Adres:

Kort Ambachtlaan 5
3333EH Zwijndrecht

Zuid-Holland Nederland
(Winkelcentrum Kortambacht)
(Gratis parkeren)

Kvknummer : 55147038
Btwnummer : NL382554012B01

Email: info@reparatieexpert.nl  Tel               : 078-6472417

Contact:
Copyright © 2012 - Reparatie Expert | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

LAPTOP - DESKTOP - Imac - macbook -
Gaming PC's
 REPARATIE

&  ONDERHOUD

Bij Reparatie Expert in Zwijndrecht bent u gegarandeerd van een goede reparatie. Wij zijn voor alle reparaties aan alle merken Laptop, Desktop, Game pc's zoals Apple , Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Medion, Packard Bell, Samsung, Sony en Toshiba.

Wij hebben speciale apparatuur om uw Laptop, Desktop, Game pc, Macbook of iMac te kunnen testen en te repareren.


Uw computer is binnen 24 uur gerepareerd (als onderdelen voorradig zijn) waardoor u snel weer met uw computer kan werken.
Als onderdelen niet voorradig zijn dan duurt het maximaal 3 werkdagen.


Ook voor accessoires voor uw laptop kunt u terecht in onze winkel in winkelcentrum Kort Ambacht.
Wij hebben een ruim aanbod kabels, opladers, batterijen, laptoptassen, muizen, toetsenbord en usb sticks. 


PC'S SAMENSTELLEN


U kunt bij ons ook een compleet nieuwe desktop samenstellen. Wij stellen dan een PC samen op basis van waarvoor u de PC wilt gebruiken. Wij bestellen de onderdelen los en zetten de PC dan zorgvuldig en professioneel in elkaar. Op deze manier heeft u een PC die precies gebouwd is op basis van uw wensen!

VerKOOP LAPTOPS

 

Bent u op zoek naar die ene laptop voor u? Welke moet u nu kiezen? Vind u al die specificaties maar lastig? Of heeft u toch liever een refurbished laptop? Reparatie Expert geeft u het beste advies en helpt u een eind op weg met de juiste laptop. 

Heeft u een nieuwe of refurbished laptop nodig of heeft u vragen over onze producten, kom dan gerust langs bij ons. INKOOP LAPTOPS
 

Ontvang direct geld voor gebruikte laptops bij Reparatie Expert. Wij geven uw laptop graag een nieuwe eigenaar in ruil voor contant geld. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw laptop.

 

U bent met uw gebruikte laptop bij ons aan het goede adres. Wij taxeren uw laptop namelijk eerst op de huidige waarde voordat wij u een prijs aanbieden. Hierdoor ontvangt u altijd de meest actuele en eerlijke prijs voor uw laptop. Uiteraard controleren wij uw laptop wel of hij nog werkt en of alles nog aanwezig is. Neem daarom ook altijd alles mee wat u bij de laptop heeft ontvangen tijdens de aankoop. Daarna ontvangt u direct contant geld voor uw laptop.

 

Let u hierbij wel op dat u altijd uw legitimatie bij dient te hebben en ouder dan 18 jaar dient te zijn, wij helpen u graag verder!

(Let op: Lees onze belangrijke mededeling. Scrol naar beneden!!!)
 

ONZE DIENSTEN:
 

DC jack vervanging (power entree) reparaties
Harddisk vervanging incl. databehoud
Laptop LCD scherm vervangen reparaties
Moederbord reparaties of vervangen
Scharnieren vervangen reparaties
Toetsenbord inclusief vervanging reparaties
Valschade
Waterschade
Wachtwoord verwijderen
 
Virussen en spyware verwijderen
Dvd speler vervanging
Windows update herstellen
 
Backup
Koeler schoonmaken Fan vervanging
Reiniging van inwendig vervuilde laptop
Videochip vervanging
 
Windows installatie
Wordt uw laptop heet?

Belangrijke mededeling:

Uw laptop of notebook wordt heet? Uw laptop kan na verloop van tijd heet worden, zelfs wanneer hij genoeg vrije luchtdoorlaat heeft.
Als de laptop oververhit raakt, gaat hij lawaai maken, wordt hij langzamer en valt uiteindelijk zelfs uit. Ook wordt de levensduur van uw laptop verkort, soms met meer dan de helft!

Gelukkig is er een goede oplossing voor dit probleem. De computerspecialisten van Reparatie Expert kunnen u helpen door uw laptop intern goed te reinigen.

 

Reparatie Expert kan elke laptop of notebook, stofvrij maken en intern reinigen. Uw laptop wordt dan zorgvuldig gedemonteerd en stofvrij gemaakt. Het vervangen van de koelpasta is bij een reiniging inbegrepen. Indien noodzakelijk wordt ook een versleten ventilator vervangen.

Zo’n opschoonbeurt is jaarlijks aan te raden als u de laptop intensief gebruikt. Bezit u huisdieren of wordt de laptop in een rokerige omgeving gebruikt, dan is zelfs tweemaal per jaar verstandig.

 

Reparatie Expert biedt oplossingen aan zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland.