• Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
Openingstijden:
Adres:

Kort Ambachtlaan 5
3333EH Zwijndrecht

Zuid-Holland Nederland
(Winkelcentrum Kortambacht)
(Gratis parkeren)

Kvknummer : 55147038
Btwnummer : NL382554012B01

Email: info@reparatieexpert.nl  Tel               : 078-6472417

Contact:
Copyright © 2012 - Reparatie Expert | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring
Waterschade/Vochtschade

Stap 1

Als de mobiele telefoon met water of andere vloeistof in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en onder geen beding meer aan! Stond het toestel al uit, ook dan zet u deze niet meer aan.
Door de aanraking met vloeistof kan er intern kortsluiting ontstaan, waardoor de het toestel (gedeeltelijk) onbruikbaar kan worden.
Hierdoor verkleint de slagingskans van een reparatie.
 

Stap 2

Neem contact op met ons. Het zelf laten drogen van uw toestel met behulp van een oven, magnetron of fohn zal uw toestel niet ten goede komen. Door verhitting vind oxidatie plaats, waardoor het toestel sneller onbruikbaar wordt. Bewaar uw toestel in een bak met rijst. Rijst ontrekt vocht uit uw toestel.
 

Stap 3

Breng uw toestel zo snel mogelijk naar ons toe. Hoe sneller we het toestel met waterschade ontvangen, hoe groter de kans dat de reparatie succesvol verloopt.


Wat doen wij met uw mobiele telefoon?
Wij zullen het toestel na ontvangst direct uit elkaar halen en deze behandelen middels unieke schoonmaak procedure.
Het gehele toestel wordt intern gereinigd door een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven. In 60% van de gevallen zal het toestel weer als vanouds functioneren.
Na de reinigings procedure wordt het toestel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden. U ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie. Gaat u akkoord met de prijsopgave, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we het toestel weer in elkaar.
Na een laatste volledige controle kan het toestel worden opgehaald. Een waterschade behandeling kost altijd vanaf €25,00. Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling en het onderzoek.
Mocht de prijsopgave te hoog zijn, of is de mobiel niet meer te herstellen dan blijft het bij de €25,00 schoonmaakkosten. De gemiddelde behandelingstijd van waterschade reparaties is tussen de 1 en 2 werkdagen.

Spoedreparaties zijn in overleg mogelijk. Houd hierbij rekening dat de behandeling in de machine tenminste 1 uur tijd in beslag neemt.